Alex Instal, Ploieşti

Alex Instal
Strada
Ploieşti
Prahova
Celular:
0734045910
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Instalator sanitar Ploiesti, Prahova ececut montaj instalatii apa, canalizare, de incalzire, montaj obiecte sanitare, reparatii subsoluri de bloc.lucrez pe orice tip de teava.


Profil lung
Instalator autorizat intervin rapid si execut lucrari in Ploiesti si in judetul Prahova. Oferim garantia lucrari si lucram cu orice tip de teava: -teava cupru -teava ppr, polipropilena, -teava pexal -teava pvc - -teava polietilena marti, 12 februarie 2013Instalator Ploiesti Prahova INSTALATOR PLOIESTI PRAHOVA Aveti problem cu instalatia sanitara si aveti nevoie de o reparatie sau doriti sa o schimbatii.Instalatia de canalizare s-a infundat sau aveti pierderi de apa.Doriti sa va schimbati un calorifer sa faceti o reparatie sau sa schimbati inreaga instalatie de incalzire. Va stam la dispozitie la orice ora.Nu ezitati sa ne contactati. Instalator autorizat intervin rapid si execut lucrari in Ploiesti si in judetul Prahova. Oferim garantia lucrari si lucram cu orice tip de teava: -teava cupru -teava ppr, polipropilena, -teava pexal -teava pvc - -teava polietilena Lucrari pe care le executam: Instalatie sanitara complete -montare instalatie baie de alimentare cu apa si instalatie de canalizare -montare instalatie bucatarie apa si canalizare -montare instalatie de incalzire -montare si schimbare coloana de apa rece sau calde, instalatie de incalzire la bloc -montare sau schimbare instalatie de apa, canalizare sau incalzire pentru casa Montare diferite obiecte sanitare: -montare chiuveta lavoar -montare cada -montare cabina de dus -montare wc si bazin wc, bideu -montare masina de spalat -montare instant apa calda -montare boiler -montare centrala de incalzire -montare calorifer -montare apometre Desfundarii -desfundat coloana canalizare -curatare instalatie de alimentare apa -desfundat sifoane si canalizare interioara baie.
Cuvinte cheie:
Faianta, Gresie, Calorifere, Rigips, chiuvete, Instalatori, lavoar, Termice, Conducte, Zugraveli, Baie, Tapet, cazi, dus, Bransament, Parhet
Alex Instal apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Alex Instal!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Someşului Nr. 24
  400145  Cluj-Napoca
 2. Strada
  123456  Constanţa
 3. Strada Onisifor Ghibu Nr. 1-7
  400185  Cluj-Napoca
 4. Strada Paris 41-43
  400146  Cluj-Napoca
 5. B-Dul. 21 Decembrie 1989 Nr. 72/ 2
  400124  Cluj-Napoca
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere