Contmedia, Ploieşti

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Expert contabil Ploiesti membru CECCAR si GEJ, ofer impreuna cu echipa din cadrul cabinetului meu servicii profesioniste de contabilitate financiara si primara, expertize contabile, expertize judiciare, salarizare acoperind orice gama de activitati comerciale efectuate de orice persoana fizica cat si juridica.


Profil lung
Expert contabil membru CECCAR din Ploiesti, ofer impreuna cu echipa din cadrul cabinetului meu servicii profesioniste de contabilitate financiara si primara, expertize contabile, expertize judiciare, salarizare acoperind orice gama de activitati comerciale efectuate de orice persoana fizica cat si juridica. Pachetele noastre de servicii se refera la urmatoarele operatiuni: ? Intocmirea evidentei contabile, pe baza documentelor primare primite de la Client; ? Inregistrarea si administrarea mijloacelor fixe; ? Inregistrarea salariilor si calcularea impozitelor si contributiilor aferente; ? Asistenta in efectuarea operatiunilor de import-export si intracomunitare; ? Intocmirea registrelor obligatorii de contabilitate: Registrul de vanzari, Registrul de cumparari, Cartea mare, Registrul jurnal, Registrul de evidenta fiscala; ? Intocmirea balantei lunare; ? Calculul taxelor datorate bugetului consolidat al statului (impozit pe veniturile microintreprinderilor, impozitul pe profit, TVA, impozitul pe dividende); ? Elaborarea si depunerea tuturor declaratiilor lunare / trimestriale privind decontarile cu bugetul statului ? Intocmirea ordinelor de plata pentru plata impozitelor, taxelor si contributiilor; ? Asistarea Clientului in efectuarea inventarierilor; ? Intocmirea, certificarea si depunerea situatiilor financiare semestriale si anuale; ? Asistarea Clientului in caz de control al autoritatilor competente. Datorita colaborarii noastre cu profesionisti in domeniu, putem acoperi si servicii de consultanta fiscala si evaluari.
Tarifele noastre pornesc de la 50 lei pentru o firma fara activitate si 100 lei pentru o firma cu o activitate foarte mica. Avand in vedere experienta mea de 15 ani in domeniul financiar-contabil si de peste 7 ani ca expert contabil liber profesionist, cu un portofoliu de peste 70 de firme va astept la biroul meu cu o cafea calda pentru a va ajuta sa puneti ordine in cifrele si registrele companiei dumneavoastra.
Cu stima, Daniel !
Cuvinte cheie:
Consultanta fiscala, Contabilitate, Resurse umane, Expertiza contabila, Contabil, Firma de contabilitate, Expert contabil, Contabilitate financiara, Contabilitate primara, ITM, Evaluator, Taxe, Vama, Impozite, Bilant, Evaluare, Salarizare, Expertiza, Declaratii, Facturare, Profesionisti, Declaratii fiscale, Servicii contabile, Revisal, Ceccar, Taxe locale, Certificare bilant, Inventariere, Registre contabile, Expertiza judiciara, Cabinet contabilitate, Fisc, Balanta contabila, D112, Intracomunitar, Afp, Contabil experienta, Contabili profesionisti, D394, Gej, Viza bilant
Contmedia apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Contmedia!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Malu Rosu 53
  100490  Ploieşti
  0344 102 080
 2. Strada Traian Nr. 63
  100346  Ploieşti
  0244 525 833
 3. Al. Profesorilor Nr. 1, Bl. 55C, Ap. 2
  100285  Ploieşti
  074 398 1308
 4. Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino Nr. 138, Bl. 10C, Sc. C, Ap. 2
  100017  Ploieşti
  0244 593 122
 5. Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino Nr. 148, Bl. 3D1, Sc. 1, Ap. 15
  100017  Ploieşti
  072 120 6558
 6. Strada Banesti Nr. 20
  100357  Ploieşti
  0244 598 815
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere