Donastia U.j. Invest S.r.l., Ploieşti

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Donastia U.J.Invest vă oferă protecţie împotriva vectorilor generatori de disconfort - zburători şi târâtori, rozătoarelor mari şi mici, bolilor şi dăunătorilor specifice culturilor agricole, dăunătorilor comuni de depozit, precum şi contra ciupercilor saprofite şi parazite fixate pe diferite suporturi, a dăunătorilor specifici ai lemnului şi produselor finite din lemn (parchet, lambriuri, duşumele, structuri din lemn). Asigură combaterea şi punerea sub control strict a capacităţii de amplificare a infestiilor cu purici, muşte, ţânţari, gândaci, molii de ţesătură, dăunătorilor comuni de depozit şi de carantină, şoareci, şobolani, cari de lemn. Tratează mucegaiuri, ciuperci, viruşi, bacterii, salmonellas. Prestează servicii de combatere a bolilor şi dăunătorilor din culturile agricole din spaţii protejate, culturi de câmp, spaţii verzi


Profil lung
In vederea prevenirii si combaterii insectelor daunatoare si purtatoare de microbi si boli, societatea noastra va ofera cel mai eficient serviciu de dezinsectie. Dezinsectia reprezinta totalitatea mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a insectelor daunatoare. Pentru realizarea cu maxima eficienta a operatiunii de dezinsectie, echipa noastra se foloseste in munca ei de cele mai moderne substante, produse in afara si care vagaranteaza rezolvarea definitiva a problemelor legate de acest aspect. Substantele pe care le utilizam in procedura de dezinsectie sunt inodore, nefiind toxice pentru om si animale. Aceste substante se regasesc pe lista de produse pesticide avizate de Ministerul Sanatatii.
Spectrul de actiune al substantelor pe care le utilizam se refera la urmatoarele categorii de insecte: gandaci de bucatarie, purici, muste, tantari, furnici, plojnite, paienjeni, termite, insecte de plaja, daunatori depozite si larve. In afara de dezinsectie, societatea noastra va ofera si serviciul de dezinfectie care consta in actiuni de prevenire si combatere a diferitelor boli infectioase si parazitare la om si la animale. Actiunea de dezinfectie este una de igienizare, urmarind distrugerea germenilor patogeni de pe suprafetele vizate. In orice spatiu se impune pe langa curatenia mecanica si realizarea operatiunii de dezinfectie.
Pentru prevenirea si distrugerea rozatoarelor, echipa noastra va pune la dispozitie serviciul de deratizare. Operatiunea de deratizare are o importanta deosebita deoarece rozatoarele sunt principalii purtatori de boli si aducatori de pagube economice.
Cuvinte cheie:
Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Igienizare, Insecte, Rozatoare, Soareci, Sobolan, Purtatoare de microbi, Serviciu de dezinsectie, Serviciul de deratizare, Serviciul de dezinfectie
Donastia U.j. Invest S.r.l. apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Donastia U.j. Invest S.r.l.!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Dn72 Km8
    Ploieşti
  0244 434 090
 2. Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino Nr. 154, Bl. 3B, Sc. 3
  100017  Ploieşti
  0244 515 931
 3. Heliade Radulescu Nr. 21
  100311  Ploieşti
  0344 143 213
 4. Strada Penes Curcanul Nr. 8
  100511  Ploieşti
  0244/517.610
 5. Strada Zimbrului Nr. 1, Bl. 133F, Ap. 15
  100458  Ploieşti
  0244 592 900
 6. Str.Principala, Nr.533
  107070  Blejoi
  0744 750 585
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere