Lexis SRL, Ploieşti

1 Recenzie
Lexis SRL
Strada Democraţiei Nr. 24A
100558 Ploieşti
Prahova
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

De la înfiinţarea în 1993 a primei şcoli în România LEXIS a dobîndit toate caracteristicile unui lider de piaţă: experienţă, profesionalism, dorinţă de a deschide noi orizonturi, încredere în potenţialul tinerei generaţii de români.


Descriere limbă străină
Most of them have a Master's Degree in social and political sciences, communication and public relationships, marketing, management, are successful translators or authors of social sciences works.The teachers have rigorously been selected to further be trained on a regular basis by experts in educational management from Greece, Great Britain, and the United States.
Cuvinte cheie:
Centre de Perfectionare, Cursuri Limbi Straine, Cursuri de Perfectionare, Cursuri de Limbi Straine, Cursuri de Specializare, Educatie, Audio, Profesori, Limbi Straine, Corespondenta, Limbi, Spaniola, Straine, Limba Engleza, Audio Video, Cursuri Copii, German, English, Tabere de Vara, Cursuri Adulti, Pregatire Teste Cambridge, Profesorii, Cursuri Corespondenta, Centre Educationale
Lexis SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Alexxx
Scoala Lexis

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am urmat cursuri de engleza la Scoala de Limbi Straine Lexis timp de 6 ani si nu am decat cuvinte de lauda. Desi pretul era unul destul de ridicat, calitatea cursurilor pe care le-am urmat a fost la standarde internationale. Pentru pretul pe care il plateam faceam cate 2 cursuri a cate 2 ore saptamanal, ceea ce m-a ajutat foarte mult sa imi imbunatatesc nivelul de vorbire si scriere a limbii engleze. Grupele de elevi aveau un numar redus pentru a creste eficienta procesului de invatare, iar profesorii predau dupa cele mai bune manuale publicate la editura Cambridge. Datorita cursurilor urmate la Scoala de Limbi Straine Lexis am obtinut mai multe premii la olimpiadele de limba engleza. In concluzie, toti cei care doresc sa faca performanta in limba engleza pot face acest lucru daca urmeaza cursurile acestei scoli. Va asigur ca banii investiti vor merita.

Scrie o părere pentru Lexis SRL!

Cunoşti firma Lexis SRL? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook
Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Strada Radu Stanian Nr. 10
  100558  Ploieşti
 2. Strada Cerceluş Nr. 2
  100028  Ploieşti
 3. Strada Nicolae Iorga Nr. 5
  100537  Ploieşti
 4. Strada Jurnalist Gabi Dobre Nr. 2
  100022  Ploieşti
 5. Bunavestire, 23, (Camera Nr. 2)
    Ploieşti
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere