Lexis SRL, Ploieşti

1 Recenzie
Lexis SRL
Strada Democraţiei Nr. 24A
100558 Ploieşti
Prahova

Descriere

De la înfiinţarea în 1993 a primei şcoli în România LEXIS a dobîndit toate caracteristicile unui lider de piaţă: experienţă, profesionalism, dorinţă de a deschide noi orizonturi, încredere în potenţialul tinerei generaţii de români.


Descriere limbă străină
Most of them have a Master's Degree in social and political sciences, communication and public relationships, marketing, management, are successful translators or authors of social sciences works.The teachers have rigorously been selected to further be trained on a regular basis by experts in educational management from Greece, Great Britain, and the United States.
Cuvinte cheie:
Centre de Perfectionare, Cursuri Limbi Straine, Cursuri de Limbi Straine, Cursuri de Specializare, Cursuri de Perfectionare, Educatie, Audio, Profesori, Limbi Straine, Corespondenta, Spaniola, Limbi, Straine, Limba Engleza, Audio Video, Cursuri Copii, English, German, Tabere de Vara, Cursuri Adulti, Pregatire Teste Cambridge, Profesorii, Centre Educationale, Cursuri Corespondenta
Lexis SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Alexxx

Scoala Lexis

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am urmat cursuri de engleza la Scoala de Limbi Straine Lexis timp de 6 ani si nu am decat cuvinte de lauda. Desi pretul era unul destul de ridicat, calitatea cursurilor pe care le-am urmat a fost la standarde internationale. Pentru pretul pe care il plateam faceam cate 2 cursuri a cate 2 ore saptamanal, ceea ce m-a ajutat foarte mult sa imi imbunatatesc nivelul de vorbire si scriere a limbii engleze. Grupele de elevi aveau un numar redus pentru a creste eficienta procesului de invatare, iar profesorii predau dupa cele mai bune manuale publicate la editura Cambridge. Datorita cursurilor urmate la Scoala de Limbi Straine Lexis am obtinut mai multe premii la olimpiadele de limba engleza. In concluzie, toti cei care doresc sa faca performanta in limba engleza pot face acest lucru daca urmeaza cursurile acestei scoli. Va asigur ca banii investiti vor merita.

Scrie o părere pentru Lexis SRL!

Cunoşti firma Lexis SRL? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Twitter

Firme similare în apropiere

 1. Strada Nicolae Iorga 5
  100537  Ploieşti
 2. Bunavestire, 23, (Camera Nr. 2)
    Ploieşti
 3. Bunavestire Nr. 23 Cam. 1
    Ploieşti
 4. Rezervoarelor, 2 Corp C6, Etaj
    Ploieşti
 5. Str. Lupeni, Nr. 80, Et. 1
  100578  Ploieşti
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere