Lexis SRL, Ploieşti

1 Recenzie
Lexis SRL
Str. Democratiei Nr. 24A
100558 Ploieşti
Prahova
ultima actualizare a fost acum 10 zile

Descriere

De la înfiinţarea în 1993 a primei şcoli în România LEXIS a dobîndit toate caracteristicile unui lider de piaţă: experienţă, profesionalism, dorinţă de a deschide noi orizonturi, încredere în potenţialul tinerei generaţii de români.

 1. Blog
 2. Program
 3. Scoli

Profil lung
Orasul a fost "Republica de la Ploiesti" pentru o zi, in 1870. A suferit distrugeri grave in timpul bombardamentelor din 1916 si 1943, dar mereu a renascut din propria cenusa, cu eleganta boiereasca si umor caragialesc. Desi cunoscut ca oras de petrolisti, cu greu iti poti imagina rafinariile. Pe Bulevardul cu Castani gandul te duce mai curand spre Nichita Stanescu si Ion Luca Caragiale.
Lexis Ploiesti nu este un Moft roman. Vila este impozanta, iar clasele spatioase si luminoase. Cum este colectivul? Daca ar trebui sa aleg o expresie preferata a elevilor, as spune ca sunt "cool".
Ca sa va convingeti ca aprecierea nu este subiectiva, vizitati-i.
Descriere limbă străină
Most of them have a Master's Degree in social and political sciences, communication and public relationships, marketing, management, are successful translators or authors of social sciences works.The teachers have rigorously been selected to further be trained on a regular basis by experts in educational management from Greece, Great Britain, and the United States.
Cuvinte cheie:
Scoala de Limbi Straine
Alte servicii
wi-fi gratuit
Lexis SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Alexxx
Scoala Lexis

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Am urmat cursuri de engleza la Scoala de Limbi Straine Lexis timp de 6 ani si nu am decat cuvinte de lauda. Desi pretul era unul destul de ridicat, calitatea cursurilor pe care le-am urmat a fost la standarde internationale. Pentru pretul pe care il plateam faceam cate 2 cursuri a cate 2 ore saptamanal, ceea ce m-a ajutat foarte mult sa imi imbunatatesc nivelul de vorbire si scriere a limbii engleze. Grupele de elevi aveau un numar redus pentru a creste eficienta procesului de invatare, iar profesorii predau dupa cele mai bune manuale publicate la editura Cambridge. Datorita cursurilor urmate la Scoala de Limbi Straine Lexis am obtinut mai multe premii la olimpiadele de limba engleza. In concluzie, toti cei care doresc sa faca performanta in limba engleza pot face acest lucru daca urmeaza cursurile acestei scoli. Va asigur ca banii investiti vor merita.

Scrie o părere pentru Lexis SRL!

Cunoşti firma Lexis SRL? Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Jurnalist Gabi Dobre Nr. 2
  100022  Ploieşti
 2. Strada Unirii Nr. 6, Et. 2
  100455  Ploieşti
 3. Gheorghe Gr. Cantacuzino Nr. 197 Bl. 150 F Et. Part. Ap. 1
  100492  Ploieşti
 4. Strada Robanesti Nr. 19
  100178  Ploieşti
 5. Strada Banatului Nr. 24
  100398  Ploieşti
 6. Baicoi
  105200  Băicoi
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere