Maero Inventive Solution, Ploieşti

actualizat în 20 iulie 2018

Descriere

Compania MAERO INVENTIVE SOLUTION a fost fondată în anul 2010, de un grup de oameni tineri şi entuziaşti, având ca obiect de activitate producerea si comercializarea structurilor si confectiilor metalice mici si mijlocii, productia diverselor piese si componente prin prelucrare in materiale plastice cat si comercializarea de scule si unelte profesionale, echipamente tehnice, materiale electrice si de iluminat conomic si ecologic . Firma a fost construita in jurul unei echipe de oameni energici cu experienta in domeniu. După doi ani în care compania a activat pe piaţa românească, am reuşit să ne facem cunoscuţi prin seriozitate, rapiditate si calitate aproduselor si serviciilor.


Profil lung
Maero Inventive Solution este o firma cu capital integral romanesc. Suntem specializati si orientati in producerea structurilor metalice mici si mijlocii, in vanzarea si implementarea de sisteme si structuri metalice nemodulare si modulare pentru companiile industriale hoteluri, restaurante, pensiuni, baruri, cluburi, spatii comerciale si publice, cabinete etc. Va oferim posibilitatea de a avea ceea ce este necesar dumneavoastra datorat in special faptului ca suntem deschisi la proiectarea dezvoltarea si imbunatatirea produsului necesar dumneavoatsra . Acest lucru ne da o mare posibilitate de a avea o gama foarte larga de produse.
Obiective Sa oferim clientilor cele mai noi şi profesioniste soluţii, prin care sa le castigam respectul si fidelitatea Sa ne dezvoltam prin furnizarea permanenta de produse, servicii si solutii utile si semnificative pe pietele pe care deja le deservim si sa ne extindem in zone noi. Sa imbunatatim tot ceea ce facem Sa acceptam noi provocari în toate aspectele afacerii noastre, pentru a ne mentine in topul furnizorilor din domeniu. Productie - Confectionarea structurilor metalice fixe mici mijlocii si mari - Confectionarea structurilor metalice modulare - Confectionarea suportilor metalici - Confectionarea mansoane si diverse produse din cauciuc siliconi Comercializam materiale electrice si surse de iluminat ecologic si economic (tahnologie LED) Comert : Elemente si accesorii pentru structuri metalice gama MUPRO - GERMANIA Produsele sunt importate direct din germania de la producator.
Scule si unelte profesionale Scule si unelte produse in Germania Componente electrice si electronice - Surse si corpuri de iluminat - Leduri - Diverse componente electronice active si pasive Elemente de fixare - suruburi, piulite, saibe.
Cuvinte cheie:
Structuri metalice, LED, Automotive, Furci, Becuri cu LED, Prelucrari metale, Suporti metalici, Prelucrari CNC, Holder, Contrapiese, Becuri economice cu LED, Confectii personalizate iluminat, Confectii personalizate plastic, Corpuri surse iluminat, Frezare mase plastice, Harness automotive, Solutii iluminat economic
Servicii
Confectii metalice mici si medii, Prelucrari in mase plastic prin aschiere, Comert material constructii, Electrice si tehnice, Sablare, Vopsire
Localităţi servite
Romania
Limbi străine vorbite
Engleza
Maero Inventive Solution apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Maero Inventive Solution!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Emilian Musat
VÂNZĂRI

Trimite mesaj

0747989537

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Cameliei 21. A, Bl. 137, Sc. B, Ap. 6
   100091  Ploieşti
   0244 531 071
  2. Strada Scoruşului Nr. 5, Bl. 13, Sc. A
   100084  Ploieşti
   0722 827 051
  3. Aleea Crizantemelor 2
   100079  Ploieşti
   0740/157.763
  4. Crizantemelor Nr. 1 Bl. 8 Sc. B Et. 8 Ap. 72/C1
   100079  Ploieşti
   074 705 6448
  5. Alba Iulia Nr. 84
   100074  Ploieşti
   072 335 7233
  6. Strada Gageni Nr. 80
   100137  Ploieşti
   0244 595 666
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere