Mediax Management, Ploieşti

Mediax Management
Vasile Lupu Nr. 3
100018 Ploieşti
Prahova
Pagină verificată, ultima actualizare a fost acum 10 zile

Informaţii detaliate

CIF
8925550

Descriere

MEDIAX MANAGEMENT, cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti, lider de piata in judetul Prahova, organizeaza permanent cursuri de: - OPERARE PC - EXCEL - AUTOCAD (2D+3D) - CONTABILITATE - SECRETARIAT - asistent manager - limba ENGLEZA - limba GERMANA - MANAGEMENT/MARKETING - MANAGER DE PROIECT - OSPATAR - BUCATAR.

 1. Galerie imagini
 2. Noutăţi
 3. Produse şi servicii

Profil lung
Despre noi: MEDIAX MANAGEMENT este o companie privata ce activeaza la nivel judetean in domeniul invatamantului, al instruirii si calificarii profesionale in cele mai solicitate domenii de pe piata locurilor de munca, oferind un spectru larg de cursuri specializate si de servicii de formare profesionala. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania, in special in judetul Prahova. MEDIAX MANAGEMENT efectueaza cursuri de instruire, specializare, perfectionare si calificare promovand o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client si asigurand un nivel ridicat de competenta.Experienta de 21 ani in training este concretizata in portofoliul nostru de peste 19.000 de cursanti si 400 de clienti (firme private, institutii si unitati de stat) pregatiti in programele noastre, care demonstreaza profesionalismul si calitatea serviciilor noastre. Cursurile se adreseaza si agentilor economici si se pot desfasura la sediul acestora.
Cu un colectiv ambitios si cu o mare dorinta de afirmare, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre, devenind lider in judetul Prahova, cel mai renumit centru educational privat din Ploiesti. Mai multe despre noi: Echipa noastra este formata din instructori cu o vasta experienta in training in oferirea unor produse sau servicii de o calitate superioara, cuprinzand o gama variata de cursuri in domeniul IT, lb. straine, contabilitate, management, marketing pentru organizatii si persoana fizice.
Obiectivul principal al firmei consta in oferirea de servicii complete cu un inalt grad de profesionalism in scopul satisfacerii necesitatilor clientilor. Contactati-ne si veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri.
Cuvinte cheie:
Contabilitate, Web design, Marketing, Instruire, Training, Management, Educaţie, Ospatar, Seminarii, Anunturi, Secretariat, Profesional, Calificare, Cursuri, Autocad, Prestari servicii, Acreditare, Germana, Meditatii, Bucătar, Instruire profesionala, Internationala, Diplome recunoscute, ECDL complet, Mediax management, Operare PC, Unvatamant
Localităţi servite
Ploiesti - Prahova
Limbi străine vorbite
Engleza, Germana,
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
Mediax Management apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Mediax Management!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

MEDIAX MANAGEMENT
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0244-516887

0728-595969

-

  Produse

  CURSURI INSTRUIRE, SPECIALIZARE, PERFECTIONARE SI CALIFICARE MEDIAX MANAGEMENT anunta inceperea inscrierilor pentru cursurile: - AUTOCAD (2D+3D): (proiectare asistata de calculator) - OPERARE CALCULATOR: (windows ,word, excel, access, power-point, internet) - EXCEL INCEPATOR / MEDIU / AVANSAT: (program de calcul tabelar) - ACCESS INCEPATOR / MEDIU /
  Facebook

  Desărcări

  CURSURI INSTRUIRE, SPECIALIZARE, PERFECTIONATE SI CALIFICARE
  CURSURI INSTRUIRE, SPECIALIZARE, PERFECTIONATE SI CALIFICARE
  JPG din 10.02.2017 - 9 KB
  Descarcă fişier

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Trei Ierarhi Nr. 9-11
   100010  Ploieşti
  2. Ion Maiorescu Nr. 8 Bl. 33T1 Sc. A Et. P Ap. 1
   100067  Ploieşti
  3. B-Dul. Republicii Nr. 4
   100066  Ploieşti
  4. Strada Clemenţei, Nr.11
   100349  Ploieşti
  5. Str. Basarabilor, nr.7
   100036  Ploieşti
  6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere