Ortotech
Strada Bibescu Voda Nr.7
Ploieşti
Prahova
0244.520.474
0742.100.863
0244.520.474
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Centrul de protezare si ortezare Ortotech oferă servicii de calitate cu produse de ultima generatie. Confectionam proteze externe de membru superior si inferior, proteze externe de san, orteze si corsete compensate partial sau integral prin CAS Prahova.

 1. Despre noi
 2. Produse şi servicii
 3. Promoţii

Profil lung
Companie cu capital integral privat, ORTOTECH este una dintre principalele furnizoare de produse si servicii de tehnica ortopedica (ortezare si protezare) de calitate foarte buna.

Promovam pe piata atat produse fabricate de noi cat si pe cele ale unor producatori recunoscuti prin calitatea si tehnologiile utilizate la nivelul actual al standardelor europene.

Ne asumam obligatia sa asiguram servicii complete si competente de reabilitare pentru persoanele de orice varsta. De cand a luat fiinta ORTOTECH, in 1999, misiunea noastra de baza a fost sa invingem efectele invaliditatii si sa readucem pacientii nostri la cel mai bun nivel de independenta si participare in societate.

Specialistii nostri sunt familiarizati cu o gama larga de dispozitive prefabricate sau executate pe comanda individuala din materiale ca metal, plastic termoformabil, fibra de sticla, kevlar, piele, fibra de carbon, executand proteze si orteze in concordanta cu masuratorile individuale si cerintele recomandarii medicale.

Se lucreaza cu fiecare pacient, verificandu-se fiecare dispozitiv daca se potriveste si asigura comfortul corespunzator. Numai cand dispozitivul medical este adaptat perfect, este confortabil si acceptat de catre pacient, acesta este dat in folosinta. In plus, pacientul si alti membri ai familiei sunt instruiti in legatura cu modul de folosire si intretinere al dispozitivului medical.

De asemenea, pentru pacientii nostri reparam dispozitivele medicale, orteze, proteze. Munca include intretinerea obisnuita si repararea ortezelor, si protezelor; in functie de invaliditate dispozitivul ar putea fi ajustat sau inlocuit o data cu cresterea pacientului in varsta, greutate, experienta sau schimbarea stilului de viata.

Succesul nostru este rezultatul efortului colectiv al managementului si al tuturor angajatilor, impartindu-si deciziile operationale si asumandu-si personal responsabilitatea pentru integritatea muncii lor.
Cuvinte cheie:
Masaj, Kinetoterapie, Dispozitive medicale, Protezare, Ortezare
Ortotech apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Ortotech!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Stefan Greceanu, 10
  100166  Ploieşti
 2. Str. Iasului nr 1
  100285  Ploieşti
 3. Strada General Vasile Milea, Bl. 7, Sc. C, Et. 1, Ap. 3
  100045  Ploieşti
 4. Strada Republicii 17-25
  100009  Ploieşti
 5. Strada Romană Nr. 139
  100038  Ploieşti
 6. B-Dul. Republicii
  100072  Ploieşti
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere