SC Delta Distribution SA Ploiesti, Ploieşti

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Delta Distribution, companie prezenta de 11 ani pe piata romaneasca, si-a consolidat o pozitie de lider in importul si distributia de placi ceramice. In mai 2005 compania Delta se pozitioneaza clar pe piata prin lansarea unui nou brand denumit Delta Design care devine noua imagine a companiei si noua denumire a magazinelor din intreaga retea nationala. Sloganul Delta Design este ?garantia unei amenajari de calitate?. Calitatea unei ambientari se poate exprima prin starea de confort si buna dispozitie pe care o genereaza.
Realizarea unei amenajari de calitate nu depinde direct de bugetul investit, ci de capacitatea de a alege si de a pune in opera solutia adecvata spatiului si personalitatii noastre, care sa se incadreze in bugetul disponibil. Informare, educare prin prezentarea si comercializarea de produse variate. Specialisti, arhitecti si designeri, la dispozitia clientilor.
Dar toate acestea incheiate cu un serviciu indispensabil: montajul profesionist.


Profil lung
Delta Design este numele de brand al companiei si al tuturor showroom-urilor din tara. Compania detine de asemenea o cota importanta de piata in importul si distributia de obiecte sanitare, echipamente de wellness si mobilier de baie. Delta Design colaboreaza cu peste 30 de producatori, printre care firme de traditie si renume din Spania, Italia, Germania si Cehia.
Pentru toate produsele distribuite, compania asigura servicii integrate de proiectare si montaj profesional. In acest moment, reteaua Delta Design include 29 de magazine proprii, 16 depozite si peste 100 de distribuitori.
Delta Design - Garantia unei amenajari de calitate Delta Design ofera o gama larga de produse si servicii, de cea mai buna calitate. Printre produsele de top se afla cele necesare amenajarii bailor, precum si materialele de finisaj recomandate altor tipuri de spatii, fie ele de interior sau exterior: pardoseli, placari de pereti si fatade, ambientari si dotari ale centrelor independente de SPA.
Descriere limbă străină
Delta Distribution has been present on the Romanian market for 11 years and has conquered a leader position for the import and distribution of ceramic tiles. Delta Design is the brand name for the company and all the show rooms inside the country. It also has an important market share in the import and distributions of sanitary objects, wellness equipments and bathroom furniture. Delta Design collaborates with over 30 producers, among which there are famous and tradition companies from Spain, Italy, Germany and Czech Republic.
For all the distributed products, the company ensures design and professional fitting integrated services. At present, Delta Design network includes 29 stores, 16 warehouses and over 100 distributors. Delta Design - The guarantee of a quality design Delta Design's offer consists of a wide range of high quality products and services.
Among our top products one can find all the stuff needed for decorating bathrooms .
Cuvinte cheie:
Faianta, Gresie, Obiecte sanitare, Piatra naturala, Mobilier de baie, Placi ceramice, Minipiscine, Baterii sanitare, Proiectare, Montaj, Companie, Marketing, Sauna, Baterii, Depozit, Instalare, Consultanţă, Cazi, Accesorii baie, Piscină, Caramizi de sticla, Parcuri acvatice, Mini-centru de spa, Consultanta in alegere, Produse tehnice, Amenajari la cheie, Magazine proprii, Spatii publice, Garanţie, Distribuite, Baie de apartament, Cabine de dus cu si fara hidromasaj, Canale de vanzari, Echipamente de wellness
SC Delta Distribution SA Ploiesti apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre SC Delta Distribution SA Ploiesti!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Gheorghe Doja Nr. 108
  100164  Ploieşti
  0244 510 574
 2. Strada Romană Nr. 46
  100038  Ploieşti
  0244 595 135
 3. Strada Gheorghe Doja Nr. 236
  100176  Ploieşti
  0244 516 464
 4. Strada Sever Axente Nr. 1
  100574  Ploieşti
  0244 587 460
 5. Strada Scoruşului Nr. 5, Bl. 13, Sc. A
  100084  Ploieşti
  0722 827 051
 6. Cercului Nr. 4
  100319  Ploieşti
  0744495671
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere